Gratis Volkskrant? Bekijk alle aanbiedingen

Gratis Volkskrant – Maak gebruik van deze superactie!

In samenwerking met de Volkskrant mogen wij u regelmatig een unieke aanbieding doen van een gratis dagblad.

Probeer gratis verschillende kranten
Gratis 2 weken de krant proberen
Cadeau: Gratis 2 weken proberen
Duur: 2 weken (stopt automatisch)
Prijs: € 0 (100% gratis)
Bestellen? Klik hier
Limburgs Dagblad 3 weken gratis

Cadeau: Gratis 3 weken abonnement
Duur: 3 weken (stopt automatisch)
Prijs: € 0- (100% korting)
Bestellen? Klik hier


Leeuwarder courant 2 weken gratis
Gratis 2 weken de krant proberen
Cadeau: Gratis 2 weken proberen
Duur: 2 weken (stopt automatisch)
Prijs: € 0 (100% gratis)
Bestellen? Klik hier
DVHN 2 weken gratis

Cadeau: Gratis 2 weken abonnement
Duur: 3 weken (stopt automatisch)
Prijs: € 0- (100% korting)
Bestellen? Klik hier

Alstublieft, een gratis Volkskrant!

De Volkskrant is een krant die de verdieping zoekt. De krant staat bekend om zijn uiterst nauwkeurige berichtgeving en heeft als doelgroep de hoger opgeleide lezer. In feite is de Volkskrant voor iedereen die in het nieuws geïnteresseerd is een geschikte krant. Deze krant behoort tot één van de drie kwaliteitskranten die ons land rijk is. In dit ochtendblad is er dan ook weinig ruimte voor zogenaamd sensatienieuws. De krant legt de focus op het nationale en internationale nieuws. Door een betrouwbaar netwerk van kundige journalisten weet deze krant het meest actuele nieuws snel bij u thuis te brengen. Er is veel aandacht en ruimte voor achtergronden bij het nieuws. Wanneer u deze achtergronden kent leert u verbanden zien die de verschillende gebeurtenissen met elkaar verbinden. De Volkskrant is de krant die aanzet tot nadenken. De krant biedt alle (achtergrond)informatie die u nodig heeft om u een mening over het nieuws te kunnen vormen.

Waarom kiezen voor een gratis Volkskrant?

De Volkskrant is zoals gezegd een kwaliteitskrant. Een gratis Volkskrant is dan ook een gratis kwaliteitskrant. Een kwaliteitskrant heeft vaak een wat meer selectieve doelgroep. Een gratis Volkskrant is dan ook een goede gelegenheid om te kijken of een krant als deze bij u past. Op deze website hebben wij alle aanbiedingen met betrekking tot een gratis Volkskrant voor u verzameld. Vaak bestaat zo’n aanbieding uit meerdere gratis exemplaren van de Volkskrant. Deze krant weet immers ook dat u niet op basis van het lezen van één enkele gratis Volkskrant een abonnement op de Volkskrant afsluit. Zie het daarom als ware het een proefabonnement op deze krant waar u helemaal niets voor hoeft te betalen. En behoort u na dit proefabonnement tot de tevreden Volkskrantlezers? Dan is een Volkskrantabonnement natuurlijk zo geregeld.

Voordelen van de Volkskrant

Het lezen van de Volkskrant biedt u een aantal voordelen, namelijk:

  • U bent op de hoogte van het nationale en internationale nieuws in al haar facetten
  • Achtergrondreportages bij het (wereld)nieuws
  • Keuze uit verschillende abonnementsvormen
  • Inspirerende (weekend)bijlages
  • Spraakmakende columns en interviews
  • Toegang tot artikelen uit andere (kwaliteits)kranten

De Volkskrant wordt uitgegeven door de Persgroep Nederland. De krant bestaat al sinds 1919. In de loop der jaren heeft deze krant een zeer betrouwbare reputatie opgebouwd. De krant hecht grote waarde aan zijn onafhankelijkheid en laat het vormen van een mening over aan haar lezers. De Volkskrant is een ochtendblad dat van maandag tot en met zaterdag verschijnt. In het weekend komt deze krant met een spraakmakende bijlage, genaamd Volkskrant Magazine. In dit magazine is er ook aandacht voor wat luchtiger zaken als theater, literatuur, uitgaan, reizen en bijvoorbeeld koken.

U ziet dat er voldoende redenen zijn om te kiezen voor een gratis Volkskrant. Probeer dit dan ook gerust, want dit verplicht u tot niets. Laat de Volkskrant u op de hoogte houden van alles wat er om ons heen gebeurt en laat deze krant u helpen om het overzicht te houden in al deze gebeurtenissen.