Het Parool 2 weken gratis!

Probeer gratis verschillende kranten
Gratis 2 weken de krant proberen
Cadeau: Gratis 2 weken proberen
Duur: 2 weken (stopt automatisch)
Prijs: € 0 (100% gratis)
Bestellen? Klik hier
Limburgs Dagblad 3 weken gratis

Cadeau: Gratis 3 weken abonnement
Duur: 3 weken (stopt automatisch)
Prijs: € 0- (100% korting)
Bestellen? Klik hier


Leeuwarder courant 2 weken gratis
Gratis 2 weken de krant proberen
Cadeau: Gratis 2 weken proberen
Duur: 2 weken (stopt automatisch)
Prijs: € 0 (100% gratis)
Bestellen? Klik hier
DVHN 2 weken gratis

Cadeau: Gratis 2 weken abonnement
Duur: 3 weken (stopt automatisch)
Prijs: € 0- (100% korting)
Bestellen? Klik hier

Het Parool ontdekken? Ontvang 2 weken gratis Het Parool!

Het Parool is een krant die met name in en rond onze hoofdstad, Amsterdam, wordt gelezen. Het is de krant die u op de hoogte houdt van alles wat er zich in Amsterdam en nabije omgeving afspeelt. Uiteraard is er naast deze lokale en regionale aandacht ook ruimschoots aandacht voor het “grote” nationale en internationale nieuws. Het Parool is hiermee zeker geen krant voor iedereen. De doelgroep is immers relatief klein, want iemand in het zuiden van het land zal behoorlijk minder belangstelling hebben voor wat er zich lokaal in Amsterdam e.o. afspeelt. Toch vindt je door het hele land lezers van deze krant. Er zijn immers veel mensen die de drukte van Amsterdam achter zich hebben gelaten, maar nog wel erg graag op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt in “hun” stad. Het ontvangen van een gratis Parool is een goede manier om eens kennis te maken met deze krant.

Gratis Parool, wat is het addertje onder het gras?

Wanneer u het woord “gratis” ziet, dan denkt u wellicht direct aan een addertje onder het gras. In het geval van een gratis Parool hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Dit “addertje” is er namelijk niet. Een gratis Parool is echt puur en alleen bedoeld om u een indruk te geven van wat deze krant haar lezers biedt. Wanneer u gebruik maakt van de mogelijkheid om gratis Het Parool te ontvangen, dan zit u na afloop van deze proefperiode niet aan een abonnement op Het Parool vast. Er wordt niets stilzwijgend verlengd en u bent en blijft degene die wat dit betreft “in control” is. Omdat een aanbieding als het Parool gratis vaak uit meer dan één exemplaar bestaat is het eigenlijk beter om te spreken over een gratis proefabonnement op Het Parool.

Voordelen van Het Parool

Het Parool is ontstaan gedurende de Tweede Wereldoorlog als verzetskrant. Het was een populaire krant en dit bleef, mede dankzij het oorlogsverleden van de krant, zo tot ongeveer halverwege de jaren zeventig van de vorige eeuw. Lezersaantallen kwamen onder druk te staan en de krant belandde in de rode cijfers. Eind jaren negentig werd een nieuwe koers bepaald. Deze koerswijziging hield in dat Het Parool zich voornamelijk ging richten op Amsterdam. Dit is een goede keuze gebleken, want inmiddels heeft de krant een vaste plek verovert in de woelige krantensector. De krant is in handen van De Persgroep en kent een oplage van iets minder dan 50.000 exemplaren (2016).

Het lezen van Het Parool levert u onderstaande voordelen op:

  • U bent op de hoogte van zowel het binnenlandse -als het buitenlandse nieuws
  • U weet als geen ander wat er gebeurt in Amsterdam en omstreken
  • Toegang tot artikelen uit meer dan tien andere kranten
  • Digitaal lezen via laptop, mobiel en tablet (app)
  • Keuze uit verschillende abonnementsvormen
  • Spraakmakende bijlages en columns

Indien bovenstaande u aanspreekt, dan is het nu het moment om gratis Het Parool aan te vragen. Een goede manier om deze veelzijdige krant van dichtbij te leren kennen. En als Het Parool u bevalt? Dan is een abonnement op deze krant natuurlijk een logisch vervolg. Ook bij deze eventuele vervolgstap zijn wij u graag van dienst.