Het Algemeen Dagblad gratis? Lees het nu 2 weken gratis

Probeer het Algemeen Dagblad gratis! Bekijk alle aanbiedingen

Op deze pagina vindt u alle gratis aanbiedingen van het Algemeen Dagblad die op dit moment worden aangeboden.

Probeer gratis verschillende kranten
Gratis 2 weken de krant proberen
Cadeau: Gratis 2 weken proberen
Duur: 2 weken (stopt automatisch)
Prijs: € 0 (100% gratis)
Bestellen? Klik hier
Limburgs Dagblad 3 weken gratis

Cadeau: Gratis 3 weken abonnement
Duur: 3 weken (stopt automatisch)
Prijs: € 0- (100% korting)
Bestellen? Klik hier


Leeuwarder courant 2 weken gratis
Gratis 2 weken de krant proberen
Cadeau: Gratis 2 weken proberen
Duur: 2 weken (stopt automatisch)
Prijs: € 0 (100% gratis)
Bestellen? Klik hier
DVHN 2 weken gratis

Cadeau: Gratis 2 weken abonnement
Duur: 3 weken (stopt automatisch)
Prijs: € 0- (100% korting)
Bestellen? Klik hier

Gratis het Algemeen Dagblad, dat wil u toch ook?

Het Algemeen Dagblad is één van de meest gelezen kranten van ons land. Het Algemeen Dagblad, kortweg het AD genoemd, is een landelijk dagblad. Het is een ochtendkrant die naast aandacht voor het binnen –en buitenlandse nieuws ook veel aandacht heeft voor het nieuws uit de regio. Hoewel de krantensector onder druk staat is er ook wel een tegengestelde beweging waar te nemen. Er gebeurt immers vandaag de dag veel in de wereld om ons heen. We hebben behoefte aan overzicht en structuur voor wat betreft al het nieuws dat op ons afkomt. Een krant biedt ons dit overzicht. Daarnaast laten kranten ons de onderlinge verbanden tussen de verschillende gebeurtenissen zien. Op deze manier bent u pas echt op de hoogte van wat er in de wereld om u heen gebeurd.

Waarom kiezen voor een gratis Algemeen Dagblad proefabonnement?

Nederland is een echt “krantenland”. Er is een grote verscheidenheid aan kranten. Een krant kiezen die bij u past is hierdoor lang niet altijd zo makkelijk als u denkt. Een gratis Algemeen Dagblad is dan een goede manier om kennis te maken met een veelgelezen en alom gewaardeerde krant. Via deze website regelt u snel en eenvoudig een gratis Algemeen Dagblad. Groot voordeel hiervan is dat dit u tot helemaal niets verplicht. U kunt dit dan ook het beste beschouwen als een proefabonnement. Maar dan wel eentje waar u niet voor hoeft te betalen! Een gratis Algemeen Dagblad stelt u in staat om u een mening te vormen over deze krant. In het geval deze krant inderdaad bij u past, dan is een abonnement op het AD een logisch vervolg op het gratis AD.

Voordelen van het lezen van het AD:

  • Elke dag op de hoogte van het belangrijkste nieuws
  • Veel aandacht voor lokaal en regionaal nieuws
  • Spraakmakende (weekend)bijlages
  • Toegang tot de digitale AD via tablet, laptop of mobiel
  • Profiteren van lezersaanbiedingen

Het Algemeen Dagblad is een krant die zich richt op een breed publiek. Het is geen specialistische krant, zoals bijvoorbeeld het Financieel Dagblad dit wel is. Het AD bericht dan naast het zogenaamde wereldnieuws ook regionaal nieuws, sport, economie, showbizz en wat al niet meer zij. De weekendbijlage van het AD, het AD Magazine, biedt je ontspanning. In het AD Magazine leest u over uitgaan, beauty & welness, literatuur, reizen en koken. Daarnaast is er in dit magazine veel aandacht voor mode.

Besluit je na het lezen van het gratis Algemeen Dagblad om een abonnement op deze krant te nemen, dan kun je ook dit via deze site regelen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een andere krant. Zoals de volkskrant of het Parool. Hierbij profiteer je altijd van een flinke korting op het abonnementsgeld. Indien je liever een mooi welkomstgeschenk hebt, dan behoort ook dit tot de mogelijkheden.